Mezun Olmuşum...

Lisans öğrenim hayatım bitti emeği geçen herkese teşekkürler:)
Şöyle bir lisans dersleri değerlendirmesi yapalım sizlere tavsiyelerde bulunalım. Ben kontrol otomasyon dalını seçtiğim için genelde kontrol dersleri hakkında yorum yapacam darılmak yok.

Elektrik Tesisleri Bilgisayar Destekli Tasarım (AutoCad): Bu dersi bence herkes almalı elektrik mühendisi olacaksın iş arayacaksın ilanlarda ne diyor Autocad biliyor musun? O zaman alacaksın bu dersi zaten aldığım duyumlara göre usisden sonraki yeni açılan öğrenim planında zorumlu ders yapılacakmış hayırlı olsun.
Güç Elektroniğinde Kontrol ve Koruma Devreleri:Dersin içeriği güzel uygulamada işinize çok yarayacağını düşünüyorum dersin hocalarıda gayet başarılı:)

Süreç Denetimi
: Bu dersi mümkünse almayın yararını göremedim dersi bile zor gördüm.

Aydınlatma İç Teçhizat: Bu ders zorumlu olmakla birlikta autocad dersini aldıysanız çok kolay yapabileceğiniz bir ders. AG-OG çizimleri aydınlatma ile ilgili bir çok şey öğreneceksiniz.

Bilgisayar Destekli Kontrol ve Otomasyon: Bu dersi ben çok sevdim visual basic otomasyonda nasıl kullanacağınızı öğreniyorsunuz bitirme projemide bu ders sayesinde kararlaştırdım tavsiye ederim.

Mikrodenetciler ve Endüstriye Uygulaması : Bu dersi almasanız da olur. alırsınız bir pic kitabı açarsınız proteusunuzu yavaş yavaş öğrenirsiniz programlama gerenk yok:)

PLC Laboratuarı: Plc öğrenmek için iyi ama programlama hale ladder diagramlarıyla yaplıyor artık plc programlamaları C de yapılıyormuş demode olmuş yenilemek gerek (Not: C,C++ bu dilleri öğrenin her yerde yarar diğer dilleri öğrenmenizi kolaylaştırır.)

Benden bu kadar artık tatildeyim. Hadi size de iyi tatiller...

1 yorum:

david santos dedi ki...

EURO 2008

TURQIYE Congratulations!!!!!!